Sabtu, 28 November 2015

Jual Jelly Gamat Gold G

Jelly Gamat Gold-G dihasilkan oleh PT.GNE malaysia juga satu - satu-satunya ubat-ubatan herba yang berdaftar di Negeri Singapura sebagai salah satu Barometer Makanan Kesihatan Asia kerana ia menggunakan teknologi GMP (Good Manufacturing Practice) dan didaftarkan di BPOM RI dengan nombor pendaftaran IT. 114 645 721.

Jual Jelly Gamat Gold-G adalah produk yang dibuat daripada spesies haiwan marin yang keemasan gamat. Protein mengandungi sebanyak 86.6%, 80% kolagen, Omega 3, mineral, Bio Elemen Aktif, Omega 3, Gamapaeptide, dll Keberkesanan yang diperolehi daripada gamat Jelly memakan bahawa ia boleh meningkatkan peredaran darah, meningkatkan fungsi buah pinggang, meningkatkan kadar metabolisme, menyembuhkan kencing manis, tekanan darah tinggi, ulser, dan banyak ciri-ciri lain yang terkandung dalam ubat herba ini.

Beberapa kajian telah dijalankan ke atas spesies marin dan ia mendapati bahawa ia mengandungi sel-sel yang boleh tumbuh semula. Ia boleh merangsang atau memulihkan tisu sel dalam badan seperti untuk merawat luka, menghilangkan kesan hitam parut parut jerawat walaupun.

Menurut dr. Pieter AW Pattinama PGI Hospital Cikini di Jakarta mencadangkan bahawa ekstrak emas dari gamat Jelly Gamat Gold-G mengandungi antiseptik yang boleh meneutralkan ASALM perut serta bakteria membunuh yang menyebabkan asid perut dan pedih ulu hati.

mugo menang kowe mas toro http://sutoro.web.id/spare-part-mobil/2255

Tidak ada komentar:

Posting Komentar